2.ročník tenisového turnaje dvouher O pohár starosty obce Římov - přihlášky volejte, sms zasílejte na tel.č. 724 187 477.

Pravidla :

1.         Hráči(čky) musí mít trvalý pobyt v Římově (nebo zde dlouhodobě bydlet).

2.         Hraje se na Oranžovém hřišti v Římově stylem každý s každým na dva vítězné sety, za stavu     6:6 následuje zkrácená hra.

3.         Do tabulky se zapisují jak sety, tak gamy (součet gamů). Za vítězství jsou 3 body, u poraženého za uhraný set 1 bod. Při rovnosti bodů rozhoduje vzájemný zápas, dále skóre gamů.

4.         Termín pro odehrání všech zápasů je 31. 8. 2016! Neodehrané zápasy do tohoto data se kontumují pro oba hráče! Termíny zápasů si hráči domlouvají mezi sebou a zapisují ve skříňce u šatny Oranžového hřiště.

5.         V případě odstoupení z turnaje v průběhu sezóny ze zdravotních nebo jiných důvodů, budou odehrané zápasy anulovány. Odstoupení musí být nahlášeno organizátorovi soutěže. Startovné se nevrací.

6.         Po skončení zápasu bude kurt zameten.

7.         Startovné činí 100,-Kč, bude použito na zaplacení pohárů a závěrečného pohoštění.  Zájemci se zapíší a startovné bude uhrazeno nejpozději do 31. 5. 2016.

8.         Veškeré informace (seznam hráčů včetně kontaktů, výsledky, atd.) budou vyvěšeny na nástěnce v místním pohostinství.